SPROKKEL.BE
Sprokkel
Officiële informatie uit en voor Vlaanderen ( België ) - Online sinds 1999
Index > Informatie van , over en voor Sprokkel.be ( Sprokkel )

Algemeen : Sprokkel.be is de website van de internetonderneming ' Sprokkel ' . De werking van Sprokkel bestaat uit een niet-commerciële activiteit ( het aanbieden van informatie op een volledig onafhankelijke , inhoudelijke manier ) en een commerciële activiteit ( Het aanbieden van betaalde / betalende informatie ). De niet-commerciële activiteit wordt aangeboden door Sprokkel zelf vanuit een onafhankelijke , inhoudelijke invalshoek ( Zie de filosofie ) . De betalende informatie ( in de vorm van tekstadvertenties in een duidelijk te onderscheiden informatieblok ) wordt aangeboden door derden ( Zie adverteren ) .

Informatie over de werking : Sprokkel probeert steeds om alle informatie over Sprokkel (.be) die belangrijk is weer te geven via de bovenstaande links . Deze informatie wordt steeds up-to-date gehouden. Deze pagina's zijn ook te bereiken via de links die onderaan iedere inhoudspagina vermeld worden .

Bereikbaarheid : Door de aard van de activiteiten is de werking van Sprokkel niet plaats- of tijdsgebonden en wordt er maximaal gebruik gemaakt van glijdende werkuren . Sprokkel is dan ook enkel en alleen te bereiken via email. Iedere email die aan Sprokkel wordt verstuurd , wordt 7d/7d binnen de 24 u gelezen en verwerkt . ( Zie : contact )

Ondernemingsnr : BE0770181780

Verantw. uitgever : M. Van Eeckhout Oude Plaats 12 8581 Avelgem

De naam ' Sprokkel ' : Indien Sprokkel de naam ' SPROKKEL ' op het internet gebruikt dan is dit steeds als handelsnaam en in verband met de website ' SPROKKEL.BE'. Indien de naam ' Sprokkel ' gebruikt wordt als de (gebruikers)naam van een persoon of niet in verband met SPROKKEL.BE dan is deze niet van Sprokkel(.be) afkomstig.

Melding misbruik / Misbruik : Copyright / Naambescherming , emailadressen, ....

| De filosofie | Het gebruik | Een constructieve opmerking | Disclaimer | Cookies | Een website voor Sprokkel |

Toegevoegde informatie : Sprokkel.be wordt 7d/7d opgevolgd en steeds weer opnieuw bijgewerkt. De website heeft een vaste structuur met 27 hoofdrubrieken en talrijke onderrubrieken. Vanaf iedere pagina zijn alle rubrieken bereikbaar in slechts enkele kliks. Direct naar specifieke informatie vanaf een zoekrobot : Gebruik bvb als zoekwoord de naam sprokkel of sprokkel.be en voeg er ( gescheiden door een spatie ) 1 of meerdere passende trefwoorden aan toe , ....