SPROKKEL.BE
Sprokkel
Officiële informatie uit en voor Vlaanderen ( België ) - Online sinds 1999
Index > Informatie van , over en voor Sprokkel.be ( Sprokkel )

Door de mogelijkheden die het internet biedt en de aard van de activiteiten voorziet Sprokkel enkel en alleen in een bereikbaarheid via email. Hierdoor is de werking niet plaats- of tijdsgebonden en kan er maximaal gebruik gemaakt worden van glijdende werkuren. Behoudens overmacht wordt iedere ontvangen email waarop Sprokkel wenst te reageren steeds 7d/7d binnen de 24 u beantwoord. Indien binnen de 24 u geen antwoord volgt, dan betekent dit dat Sprokkel de email verwerkt heeft maar deze niet zal beantwoorden.

Emailadres : sprokkel@sprokkel.be met als onderwerp ' Contact Sprokkel.be '

Vragen over de werking ? : Sprokkel.be is zo samengesteld dat alle info over de werking op een heel gemakkelijke, begrijpelijke manier wordt uitgelegd , beschreven en geactualiseerd. Op alle vragen waarvan de antwoorden reeds eenvoudigweg terug te vinden zijn op Sprokkel.be kan Sprokkel dan ook enkel antwoorden met een verwijzing naar de specifieke informatie die reeds op de website staat.

Voor opmerkingen over de inhoud op Sprokkel.be : Een constructieve opmerking

| De filosofie | Het gebruik | Een constructieve opmerking | Disclaimer | Cookies | Een website voor Sprokkel |

Toegevoegde informatie : Sprokkel.be wordt 7d/7d opgevolgd en steeds weer opnieuw bijgewerkt. De website heeft een vaste structuur met 27 hoofdrubrieken en talrijke onderrubrieken. Vanaf iedere pagina zijn alle rubrieken bereikbaar in slechts enkele kliks. Direct naar specifieke informatie vanaf een zoekrobot : Gebruik bvb als zoekwoord de naam sprokkel of sprokkel.be en voeg er ( gescheiden door een spatie ) 1 of meerdere passende trefwoorden aan toe , ....